Oferte Cesiune.Ro

Cele mai tentante oferte din Romania!

Rolls-Royce

Rolls-Royce Phantom

49.200 €

Taxele Incluse
FAVORIZAT
  • ANUNTUL ZILEI
  • ANUNTUL ZILEI

Bluetooth Board computer CD player Electric windows Electric sidemirror
Electr. Seat adjustment Electric immobiliser ESP Speakerphone
Isofix (child seat attachment) Headlights Alloy wheels Light sensor
MP3 interface Multifunctional steering wheel Navigation system
Fog lights Non smoking vehicle Particulate Filter Rain sensor
Maintenance Guide Power steering Heated seats Ski bag Sports suspension
Sport package Sports seats Heater Start / stop system Daytime running lights
Cruise control Traction control Tuner / Radio Xenon lights Central locking system

Tip Anunt: Auto
Avans: 49.200 €
Rata: 3150
Nr. Rate: 36
Valoare Reziduala: 1200
Marca: RollsRoyce
Model: PHANTOM
An: 2008
KM: 59911
Caroserie: Limousine
Transmisie: Automata
Carburant: Benzina
Tractiune: Integrala
Cai Putere: 460
ID Anunt: 00066
Promovata: Da

Avantajele Unui Contract de Leasing Auto sau Leasing Imobiliar Cesiune.ro

Sistemul de finantare al Cesiune.ro reprezinta o inchiriere pe termen lung a automobilului/imobilului, cu avantaje ce decurg din acest sistem, insa fara dezavantajele unui leasing operational. Odata cu contractul de inchiriere pe termen lung se semneaza si ante-contractul de vanzare-cumparare ce va certifica proprietatea bunului finantat, la finele perioadei de finantare !

Contractul nu are comisioane ascunse, iar finantarea se face pentru orice automobil fabricat mai recent de 2007, cu un avans cuprins intre 20% si 50% si de rate egale pe o perioada cuprinsa intre unul si cinci ani ! In cazul unui imobil, finantarea se face pentru orice imobil mai nou de 1999 cu un avans cuprins intre 20% si 50% , rate egale pe toata perioada contractului si durata contractuala intre unul si 10 ani ! Valoarea imobilului NU poate depasi suma de 70.000 de euro cu TVA !

Atat pentru clientii persoane fizice, cat si pentru companii (persoane juridice), finantarea nu afecteaza gradul de indatorare, astfel ca acestia pot accesa in continuare credite si leasinguri la banci si alte companii, fara probleme, fara un istoric al datoriilor afectat de acest contract de inchiriere.

Ca un avantaj unic pe piata din Romania, clientii aflati sub contract isi pot schimba masina cu o alta, dupa preferinte, in functie de avansul achitat initial, la MINIMUM un an de contract iar in eventualitatea imposibilitatii de plata Cesiune.ro restituie avansul achitat! Se aplica si in cazul finantarilor de imobile, atunci cand se solicita trecerea de la o garsoniera la un apartament mai mare sau invers!

In eventualitatea in care se solicita, finantarea se poate face si la un finantator agreat de dumneavoastra / societate de leasing financiar din Romania cu care va bucurati de un bun parteneriat, pentru autoturismele/imobilele expuse pe Cesiune.ro !

Back to top