Oferte Cesiune.Ro

Cele mai tentante oferte din Romania!

Porsche Panamera

Porsche Panamera 4

23.100 €

Taxele Incluse

2T Black metallic,
AB Leather black,
0NA escape model designation,
4F2 entry & drive,
7X8 back driving camera inclusive park assistant front. and rear,
3FU panorama roof system,
4KF Privacy glazing,
1D7 Provision appendix hauling equipment,
1N3 power steering plus,
0M4 90-l-fuel Tank,
Q2J comfort MEMORY package (14-Wege),
4A3 seat heating in front,
4D3 seat ventilation in front,
4M1 Cupholder cover front,
44E 21-Zoll 911 turbo design of wheels,

Tip Anunt: Auto
Avans: 23.100 €
Rata: 1980
Nr. Rate: 59
Valoare Reziduala: 900
Marca: Porsche
Model: Panamera
An: 2018
KM: 1
Caroserie: Sedan
Motor: 2995
Transmisie: Automata
Carburant: Benzina
Tractiune: Integrala
Cai Putere: 330
ID Anunt: 00074

Avantajele Unui Contract de Leasing Auto sau Leasing Imobiliar Cesiune.ro

Sistemul de finantare al Cesiune.ro reprezinta o inchiriere pe termen lung a automobilului/imobilului, cu avantaje ce decurg din acest sistem, insa fara dezavantajele unui leasing operational. Odata cu contractul de inchiriere pe termen lung se semneaza si ante-contractul de vanzare-cumparare ce va certifica proprietatea bunului finantat, la finele perioadei de finantare !

Contractul nu are comisioane ascunse, iar finantarea se face pentru orice automobil fabricat mai recent de 2007, cu un avans cuprins intre 20% si 50% si de rate egale pe o perioada cuprinsa intre unul si cinci ani ! In cazul unui imobil, finantarea se face pentru orice imobil mai nou de 1999 cu un avans cuprins intre 20% si 50% , rate egale pe toata perioada contractului si durata contractuala intre unul si 10 ani ! Valoarea imobilului NU poate depasi suma de 70.000 de euro cu TVA !

Atat pentru clientii persoane fizice, cat si pentru companii (persoane juridice), finantarea nu afecteaza gradul de indatorare, astfel ca acestia pot accesa in continuare credite si leasinguri la banci si alte companii, fara probleme, fara un istoric al datoriilor afectat de acest contract de inchiriere.

Ca un avantaj unic pe piata din Romania, clientii aflati sub contract isi pot schimba masina cu o alta, dupa preferinte, in functie de avansul achitat initial, la MINIMUM un an de contract iar in eventualitatea imposibilitatii de plata Cesiune.ro restituie avansul achitat! Se aplica si in cazul finantarilor de imobile, atunci cand se solicita trecerea de la o garsoniera la un apartament mai mare sau invers!

In eventualitatea in care se solicita, finantarea se poate face si la un finantator agreat de dumneavoastra / societate de leasing financiar din Romania cu care va bucurati de un bun parteneriat, pentru autoturismele/imobilele expuse pe Cesiune.ro !

Back to top