Oferte Cesiune.Ro

Cele mai tentante oferte din Romania!

Porsche Panamera GTS

Porsche Panamera 2015

21.436 €

Taxele Incluse

Exterior: sapphire blue met.
Interior: natural leather espresso

PASM air suspension
Adaptive sports seats with heated front and rear seats,
front seat ventilation,
sport exhaust system,
PCM system with BOSE sound system,
ACC tempostat,
thorax airbag in the rear,
cup holder,
garage door opener,
Keyless go,
interior light package,
speed limit display,
parking assistant front and rear Topview,
sliding / tilting roof,
Servotronic,
floor mats,
heat protection glass darkened,
hat rack,
steering column cover in leather,
LED interior lighting additional package,
vehicle key varnished in body color,
exterior mirror varnished lower shell,
interior package varnished,
dials in silver,
Rain sensor,

Tip Anunt: Auto
Avans: 21.436 €
Rata: 1465
Nr. Rate: 59
Valoare Reziduala: 700
Marca: Porsche
Model: Panamera GTS
An: 2015
KM: 39 900
Caroserie: Sedan
Motor: 4806
Transmisie: Automata
Carburant: Benzina
Tractiune: Integrala
Cai Putere: 441
ID Anunt: 00075

Avantajele Unui Contract de Leasing Auto sau Leasing Imobiliar Cesiune.ro

Sistemul de finantare al Cesiune.ro reprezinta o inchiriere pe termen lung a automobilului/imobilului, cu avantaje ce decurg din acest sistem, insa fara dezavantajele unui leasing operational. Odata cu contractul de inchiriere pe termen lung se semneaza si ante-contractul de vanzare-cumparare ce va certifica proprietatea bunului finantat, la finele perioadei de finantare !

Contractul nu are comisioane ascunse, iar finantarea se face pentru orice automobil fabricat mai recent de 2007, cu un avans cuprins intre 20% si 50% si de rate egale pe o perioada cuprinsa intre unul si cinci ani ! In cazul unui imobil, finantarea se face pentru orice imobil mai nou de 1999 cu un avans cuprins intre 20% si 50% , rate egale pe toata perioada contractului si durata contractuala intre unul si 10 ani ! Valoarea imobilului NU poate depasi suma de 70.000 de euro cu TVA !

Atat pentru clientii persoane fizice, cat si pentru companii (persoane juridice), finantarea nu afecteaza gradul de indatorare, astfel ca acestia pot accesa in continuare credite si leasinguri la banci si alte companii, fara probleme, fara un istoric al datoriilor afectat de acest contract de inchiriere.

Ca un avantaj unic pe piata din Romania, clientii aflati sub contract isi pot schimba masina cu o alta, dupa preferinte, in functie de avansul achitat initial, la MINIMUM un an de contract iar in eventualitatea imposibilitatii de plata Cesiune.ro restituie avansul achitat! Se aplica si in cazul finantarilor de imobile, atunci cand se solicita trecerea de la o garsoniera la un apartament mai mare sau invers!

In eventualitatea in care se solicita, finantarea se poate face si la un finantator agreat de dumneavoastra / societate de leasing financiar din Romania cu care va bucurati de un bun parteneriat, pentru autoturismele/imobilele expuse pe Cesiune.ro !

Back to top