Garsoniera

Garsoniera, 32mp , Bucurestii Noi, Bucuresti

13.900 €

Taxele Incluse

BUCURESTII NOI – PAJUREI ET 3/9 RENOVATA & UTILATA LUX OCT 2017 PROPRIETAR GARSONIERA DECOMANDATA ZONA BUCURESTII NOI PAJUREI, ETAJ 3/9, SUPRAFATA TOTALA 39mp, COMPLET RENOVATA, MOBILATA SI UTILATA OCTOMBRIE 2017, GRESIE FAIANTA PARCHET TERMOPAN USA METALICA, USI INTERIOR NOI, INSTALATIE ELECTRICA COMPLET SCHIMBATA, INSTALATII SI OBIECTE SANITARE NOI, CABINA DUS, AER CONDITIONAT, MOBILA BUCATARIE MOBEXPERT, PLITA ELECTRICA SI HOTA SAMSUNG, MASINA SPALAT & COMBINA FRIGOROFICA BEKO, CAMERA ZI COMPLET MOBILATA, DRESSING, COLTAR EXTENSIBIL, CADASTRU INTABULARE

Tip Anunt: Imobiliar
Avans: 13.900 €
Rata: 595
Nr. Rate: 119
Valoare Reziduala: N/A
An: Renovata 2017
Tip Imobil: Garsoniera
Numar Camere: 1
Etaj: 3/9
Locatie: Bucuresti
ID Anunt: I00001

Avantajele Unui Contract de Leasing Auto sau Leasing Imobiliar Cesiune.ro

Sistemul de finantare al Cesiune.ro reprezinta o inchiriere pe termen lung a automobilului/imobilului, cu avantaje ce decurg din acest sistem, insa fara dezavantajele unui leasing operational. Odata cu contractul de inchiriere pe termen lung se semneaza si ante-contractul de vanzare-cumparare ce va certifica proprietatea bunului finantat, la finele perioadei de finantare !

Contractul nu are comisioane ascunse, iar finantarea se face pentru orice automobil fabricat mai recent de 2007, cu un avans cuprins intre 20% si 50% si de rate egale pe o perioada cuprinsa intre unul si cinci ani ! In cazul unui imobil, finantarea se face pentru orice imobil mai nou de 1999 cu un avans cuprins intre 20% si 50% , rate egale pe toata perioada contractului si durata contractuala intre unul si 10 ani ! Valoarea imobilului NU poate depasi suma de 70.000 de euro cu TVA !

Atat pentru clientii persoane fizice, cat si pentru companii (persoane juridice), finantarea nu afecteaza gradul de indatorare, astfel ca acestia pot accesa in continuare credite si leasinguri la banci si alte companii, fara probleme, fara un istoric al datoriilor afectat de acest contract de inchiriere.

Ca un avantaj unic pe piata din Romania, clientii aflati sub contract isi pot schimba masina cu o alta, dupa preferinte, in functie de avansul achitat initial, la MINIMUM un an de contract iar in eventualitatea imposibilitatii de plata Cesiune.ro restituie avansul achitat! Se aplica si in cazul finantarilor de imobile, atunci cand se solicita trecerea de la o garsoniera la un apartament mai mare sau invers!

In eventualitatea in care se solicita, finantarea se poate face si la un finantator agreat de dumneavoastra / societate de leasing financiar din Romania cu care va bucurati de un bun parteneriat, pentru autoturismele/imobilele expuse pe Cesiune.ro !

Back to top