Oferte Cesiune.Ro

Cele mai tentante oferte din Romania!

2 Camere – Drumul Taberei

Drumul Taberei - Valea Oltului 2 camere Bloc nou

12.180 €

Taxele Incluse
  • 2 camere
  • 2 camere

Daca sunteti in cautarea unei locuinte situata intr-un imobil nou construit cu finisaje si dotari de top, in apropiere de toate facilitatile Cartierului Drumul Taberei si in acelasi timp – departe de aglomeratia orasului, unde nu s-a facut rabat la calitatea constructiei, va propun un apartament cu finisaje la cheie de calitate superioara, gresie, faianta, parchet, usi de interior, geamuri termopan, usa metalica, centrala termica, calorifere, instalatii si obiecte sanitare.

Apartament cu 2 camere, situat la Parter din 4, semidecomandat, suprafata utila de 59 mp , fara balcon, in cartierul Drumul Taberei, zona Valea Oltului, la doar cateva minute de mijloacele de transport in comun si viitoarea statie de Metrou Valea Ialomitei.
Ansamblul de locuinte este format din trei blocuri cu regim de inaltime de S+ P+ 4 Etaje, totalizand un numar de 85 apartamente. Blocurile sunt dotate cu lift, boxe pentru depozitare, uscatorie pe fiecare etaj, 123 locuri de parcare subterane si supraterane. Distanta de 8 minute pana la viitoarea statie de Metrou Valea Ialomitei, Piata, Mijloace de transport in comun. Apartamentele se predau cu finisaje la cheie, de cea mai buna calitate. Predare imediata.

ID Anunt:00109
Pret:12.180 €
Rata:570
Nr. Rate:119
Valoare Reziduala:506
An:2017
Tip Imobil:Apartament
Numar Camere:2
Etaj:Parter/4
Locatie:Drumul Tberei
Stare:Noua
Apartament:2 camere
Back to top