Blog

Latest Industry News

Avantajele Finantarii Cesiune Ro

Finantare Cesiune Ro

 

 

Pentru cei care isi doresc o casa sau o masina si nu au posibilitatea sa opteze pentru una noua, au optiunea unui leasing. O casa noua sau o masina noua a devenit un lux pentru multi dintre oameni, iar acest lucru necesita o alternativa accesibila si potrivita atat pentru societati cat si pentru persoane fizice.

Leasing-ul a devenit o necesitate datorita ritmului rapid al tehnologiei si al concurentei, ritm care nu ofera posibilitatea de autofinantare a agentiilor economice, dar nici nu ofera posibilitatea de creditare a clientilor.

Avantajele unui leasing auto second hand cu buletinul, sau leasing imobiliar sunt numeroase, dar trebuiesc abordate din perspectiva a trei aspecte: cel al economiei nationale, nivelul finantatorului si nivelul beneficiarului.

Astfel, la nivel national, un leasing auto sau un leasing imobiliar Bucuresti reprezinta o cale de relansare de investitiilor si ofera o noua posibilitate de retehnologizare a societatiilor comerciale. Mai mult, un leasing cu buletinul promoveaza pe piata unele produse pentru care cererea este limitata din cauza puterii de cumparare scazuta.

Din punctul de vedere al beneficiarului, acesta obtine finantarea integrala a unei investitii in lipsa resurselor proprii si reprezinta cea mai rapida cale pentru schimbarea tehnologiilor curente pentru altele mai moderne. Un avantaj destul de important pe care il ofera un leasing auto Cesiune.ro sau un leasing imobilar Cesiune.ro este o planificare riguroasa a bugetului de venituri si cheltuieli al firmei. Pe toata perioada contractului, bunul poate fi inlocuit cu unul mai modern, in cazul in care uzura morala impune acest lucru sau se intrevede imposibilitatea de plata a ratelor. Pentru acest lucru, va folositi doar de avansul achitat anterior, fara a achita o alta taxa sau avans.

Printre cele mai importante avantaje ale unui contract de leasing imobiliar este ca pe toata durata contractului, finantatorul pastreaza titlul de proprietar, lucru ce il scuteste pe beneficiarul leasingului de alte costuri suplimentare. Un alt avantaj pentru un leasing imobiliar sau pentru un leasing auto Cesiune.ro, este o flexibilitate mai mare de care se bucura clientul in ceea ce priveste avansul si perioada de finantare. Comparativ cu institutiile financiare care acorda credite pentru o astfel de preluare de leasing auto cu buletinul sau pentru un leasing imobiliar, firma de leasing este mult mai toleranta cu clientii.

Clientul poate acoperi cheltuielile de leasing, care sunt in general fixe, cu veniturile generate prin folosirea bunului respectiv, fie ca este vorba de o masina second hand sau de un apartament. Acest lucru simplifica previzionarea bugetelor de venituri si cheltuieli.

Ca un avantaj unic in Romania, clientii aflati sub contract (la MINIM un an de contract) isi pot schimba masina dupa preferinte, folosindu-se de avansul achitat initial. Iar in eventualitatea imposibilitatii de plata Cesiune.ro restituie avansul achitat! Se aplica si in cazul finantarilor de imobile, atunci cand se solicita trecerea de la o garsoniera la un apartament mai mare sau invers !

Asa cum puteti observa, un leasing auto SH sau un leasing imobiliar va ofera un alt tip de flexibilitate in achizitionarea si utilizarea unui bun, fie ca vorbim de autoturisme sau case in rate. In comparatie cu inchirierea, leasingul permite achizitionarea dreptului de proprietate la costul unei chirii. Beneficiarul se bucura de cresterea valorii proprietatii pe perioada contractului de leasing imobiliar, iar la sfarsit, obiectul contractului ramane in posesia beneficiarului.

Back to top