Despre Noi

Despre Noi - Sistem Unic De Leasing

Unic în Romania: poti schimba masina dupa numai un an de contract

 

Solutia de finantare Cesiune.ro reprezinta in acest moment unicul sistem de finantare pentru clientii platformei Cesiune.ro şi aduce o serie de avantaje pentru persoanele care doresc sa cumpere un automobil in rate, printr-un mecanism simplu, care sa permita deducerea legala a cheltuielilor si a TVA-ului, fara complicatii birocratice.

Citeste mai mult: adev.ro/mn6osl.

Cesiune.ro anunţa lansarea operaţiunilor de finanţare a achiziţiei de automobile, destinate atât persoanelor fizice, cât şi companiilor, în condiţii fără precedent pe piaţa din România.

1. Cesiune.ro devine unicul sistem de finanţare pentru platforma Cesiune.ro

2. Sistemul oferă condiţii ideale pentru toate maşinile: 20% – 50% avans şi 48 de rate

3. Un număr de documente mic, fără afectarea gradului de îndatorare, cu deducere de cheltuieli pentru firme

Cesiune.ro anunţă lansarea operaţiunilor de finanţare a achiziţiei de automobile, destinate atât persoanelor fizice, cât şi companiilor, în condiţii fără precedent pe piaţa din România.

 

Soluţia de finanţare Cesiune.ro reprezintă în acest moment unicul sistem de finanţare pentru clienţii platformei Cesiune.ro şi aduce o serie de avantaje pentru persoanele care doresc să cumpere un automobil în rate, printr-un mecanism simplu, care să permită deducerea legală a cheltuielilor şi a TVA-ului, fără complicaţii birocratice.

 

Sistemul de finanţare al Cesiune.ro reprezintă o închiriere pe termen lung a automobilului, cu avantajele ce decurg din acest sistem, însă fără dezavantajele unui leasing operaţional. Contractul de închiriere este însoţit de un antecontract de vânzare-cumpărare, care asigură clienţii de intrarea în proprietate a maşinii la finalul contractului. Practic, după plata în avans a unei sume între 20% şi 50%, apoi plata a 48 de rate, la finalul ultimei rate clienţii devin proprietari. În funcţie de situaţie, clienţii vor opta pentru o plată finală ce poate fi 20% sau numai 1%.

 

Contractul nu are comisioane ascunse, iar finanţarea se face pentru orice automobil fabricat mai recent de 2007, în condiţii similare: 20% – 50% avans şi 48 de rate, plus plata finală, după caz.
Atât pentru clienţii persoane fizice, cât şi pentru companii (persoane juridice), finanţarea nu afectează gradul de îndatorare, astfel că aceştia pot accesa în continuare credite şi leasinguri la bănci şi alte companii, fără probleme, fără un istoric al datoriilor afectat de acest contract de închiriere. 

 

Ca un avantaj unic pe piaţa din România, clienţii aflaţi sub contract de cel puţin 1 an îşi pot schimba maşina cu o alta, după preferinţe, în functie de avansul achitat iniţial. Dacă titularii contractului doresc o maşină mai mare, mai mică, mai ieftină, mai luxoasă, din altă clasă, ei pot returna maşina iniţială si  pot beneficia de un nou calcul pe baza avansului platind doar diferenta de la avansul achitat initial.

Pe toată perioada de derulare a contractului impozitul maşinii este plătit de Cesiune.ro , care rămâne proprietar până la finalizarea contractului.
De asemenea, costurile de utilizare sunt predictibile, deoarece rata este fixă şi nu este afectată de dobânzile bancare sau de valorile EURIBOR.

Pentru semnarea unui contract şi finanţarea achiziţiei unui automobil prin Cesiune.ro nu e nevoie de birocraţie, documente justificative, bilanţuri depuse, ci de un minim set de acte.

 

Cesiune.ro a oferit de-a lungul timpului soluţii de finanţare diverse, prin intermediul companiilor de leasing din piaţă, însă în acest moment a implementat cea mai avantajoasă alternativă pentru clienţii săi.
După 4 ani de colaborări cu mai multe societăţi de leasing din România, timp în care Cesiune.ro a funcţionat ca un intermediar al tranzacţiilor dintre vânzător şi cumpărător, a decis să-şi creeze propriul sistem de finanţare, care devine unicul mijloc destinat achiziţiei de automobile pentru clienţii platformei Cesiune.ro

 

Automobilele care pot fi cumpărate prin sistemul de finanţare al Cesiune.ro sunt cele postate in site-ul Cesiune.ro, acestea fiind verificate din punct de vedere tehnic de specialiştii Cesiune.ro. O finanţare a unui automobil din afara site-ului presupune o verificare suplimentară în service şi plata unui comision de 2%.

Back to top